Geplaatst in creativiteit, opwinding, verbazing, zelf doen, zigzag

Zigzag…..

Gisterenavond heb ik weer eens ouderwets met mijn naaimachine gewerkt……ik kreeg er ook welliswaar steeds meer lol in…….het is al een oud beestje…..ik moest wat rokjes inmaken…..en een gordijn naaien……het stofje lag al heel lang te wachten…een beetje stoffig te worden eigenlijk..

De knop om van stikken naar zigzaggen te gaan deed het niet meer…..ik kon eerst een paar meter alleen maar stikken…..en toen kon ik alleen maar zigzaggen…..niet echt handig natuurlijk….maar uiteindelijk met een mooi resultaat……een gordijn met zigzag stiksel…..

Toch maar even kijken of manlief de knop weer kan repareren…..anders moet ik  misschien afscheid gaan nemen van mijn trouwe machien!

Ik heb er de afgelopen 32 jaar heel veel mee genaaid….kinderkleertjes….beddegoed…..gordijnen…..knuffels gemaakt etc….

Advertenties

2 gedachten over “Zigzag…..

  1. Dat moet weer een heerlijke belevenis geweest zijn voor je. Ik durf zo’n machine niet meer aanraken sinds ik vroeger eens mijn vinger onder de naald gestoken had. Dat duurde wel eventjes vooraleer ik bevrijd kon worden !

  2. afscheid nemen van mijn trouwe machientje deed ik jaren terug al…veel op heb ik er nooit opgezeten was niet zo´n held wat naaien betrof , geef mij maar een haaknaald ,een tunischehaaknaald en tunisch haken doe ik nog steeds… niet veel maar toch nog regelmatig bye bye

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s