Geplaatst in Gezondheid en welzijn, Heel veel houden van...., kleinkind, Oma worden, opwinding, wondertje

Drenthe en Oma…..

Blije Oma

 

 

We zijn nog maar 3 dagen in het land van Bartje en hebben er al heel wat fietskilometers op zitten…..Pesse, Tienhoven, Noordscheschut, Hoogeveen, Wijster, Spier, Lhee……allemaal even mooi.

Maar het mooiste is op dit moment de 20 weken zwangere buik van mijn dochter…..We zijn gisteren op de fiets met dochterlief naar het Hoogeveense ziekenhuis geweest om de echo te bekijken van onze toekomstige kleinkinderen…..wat was dat schitterend…..wat waren ze lenig……en wat werd ik heerlijk emotioneel!

Advertenties

5 gedachten over “Drenthe en Oma…..

  1. Gefeliciteerd aanstaande oma. En laten we maar hopen op een mooie zwangerschap. Fijn weekend en nog vele blije kilometers in Drenthe, Doe mijn zoon ook even de groeten als je hem ziet hij woont er ook. Groetjes Anna

  2. Lieve oma in alles wat ik hier lees straalt het geluk van je af..Spannend hé dat afwachten…..Ik wens je een fijne vakantie en geniet maar van de zwangerschap van je dochter. en natuurlijk ook van jullie fietstochten

  3. Drenthe is mooi Oma, maar ik mij voorstellen dat het zien van nieuw leven op de echo voor jou nog véél mooier was…..en daar mag je best wel een beetje emotioneel bij worden hoor!
    Ik wens je een heel fijn Weekend
    Groetjes van Edward.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s