Geplaatst in Genieten van de natuur, kamperen

Nog 1 nachtje….

En dan verhuizen we met de caravan naar ons oude stekkie camping Zuid Ginkel in Ede.

Onze klus hier in Drenthe, het verbouwen van de badkamer van onze zwangere dochter en haar man is in 2 weken tijd voltooid…..het was een hele klus vooral voor manlief…. het resultaat mag er dan ook zeker zijn.

Vandaag draai ik nog een wasje bij dochterlief, doen we daar nog een laatste schoonmaakklusje en drinken we nog een paar borrels….ook ontmoeten we daar onze andere lieve kids…..praten we gezellig bij en dan gaan we weer….we lijken afgelopen jaar wel een stel zigeuners…..het zal dit seizoen onze zesde camping worden.

Na anderhalf uur rijden draaien de pootjes van onze Miep weer uit en kunnen we onze laatste vakantieweek hopelijk genieten van mooi droog weer…..bij het ontwaken op camping Zuid Ginkel zal ik weer genieten van het gezang van allerlei vogels, en kunnen we heerlijk lezen en uitrusten……

Het is daar zo mooi op de Veluwe……Drenthe is ook hartstikke mooi maar daar hebben we door de verbouwing net iets te weinig van kunnen  zien…..volgend jaar doen we het opnieuw, dan kunnen we hopelijk door Drenthe fietsen met ieder een kleinkind voorop de fiets!

Auteur:

Welkom bij mijn schrijfsels en praatjes, pixels en plaatjes, rijmsels en vindsels......mijn hersenspinsels!
 
Ik ben Annemiek een 62 jarige vrouw woonachtig in het Groene Hart.
Vanaf 2005 t/m 2006 tikte ik bijna dagelijks mijn "Hersenspinsels" in dit blog! 
Na een paar jaar zonder getik, heb ik in 2018 langzaam de draad weer opgepakt om mijn dagelijkse spinsels weer te publiceren.


4 gedachten over “Nog 1 nachtje….

  1. Na al dat werk hebben jullie ook wel rust verdient hoor Annemiek, Ze hebben beloofd dat het komende week redelijk zomerweer zal worden, dus dat treffen jullie. Ik wens je een fijne week op camping Zuid-Ginkel.
    Groetjes van Edward.

Geef een reactie

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s